Managementul creditelor

Ai deja unul sau mai multe credite? Credite imobiliare, de nevoi personale sau carduri de credit? Vino alaturi de noi. Vei afla cum poti sa elimini creditele din viata ta, pas cu pas. Invata cum poti iesi din datorii si cum iti poti recastiga independenta financiara.

Cardul de credit – cum il utilizam corect?

Ai un card de credit? In jurul nostru si in activitatea in cadrul bancii am intalnit persoane care intampina dificultati si surprize neplacute atunci cand utilizeaza cardul de credit. Vino alaturi de noi ca sa intelegi ce sa faci si ce sa nu faci cu un card de credit. Ala de ce nu e bine sa cumperi electrocasnice cu cardul oferit de comercianti. Afla ce alternative mai avantajoase sunt disponibile in acest moment pe piata.

Buget personal pentru studenti si familii

Educatia financiara nu este un subiect discutat in scoala. Multi dintre noi invatam din familie cum gandim si gestionam un buget. De multe ori acest lucru se face intuitiv, prin incercare si eroare. Bugetul personal este un chin? Incerci sa traiesti de la un salariu la altul? Vino alaturi de noi si vom invata pas cu pas cum se face, cum se ajusteaza si cum se verifica un buget personal pentru studenti si familii.

Economism

Ai fost surprins de o teava sparta, o durere neplacuta de dinti sau o nunta in familie? Cati dintre noi au un fond de bani pentru urgente? Ai economii stranse care asteapta investitii si dobanzi? Vino alaturi de noi sa afli cele mai eficiente metode de economisire. Afla mai multe despre optiunile de investitii profitabile pe piata in acest moment.

Cursuri de finante personale

Tu faci parte din prima generatie care are credit ipotecar. Platesti rata lunara si astepti sa treaca cei douazeci sau treizeci de ani ca sa termini creditul. Dar daca ai plati in avans? Vino la cursurile de finante personale BaniExtra.Com . Afla solutii la probleme actuale. Cum alegem apartamentul ideal pentru bugetul si venitul nostru? Ce fel de credit alegem? Cum strangem banii de avans? Cum cumparam un al doilea apartament cu scop de inchiriere?

Daca te regasesti intr-una sau mai multe din situatiile de mai sus te asteptam sa ne scrii prin intermediul formularului de contact.