Vrei sa iti gestionezi mai eficient veniturile. Ai nevoie de o strategie pentru gestionarea finantelor personale

Iti doresti sa economisesti mai multi bani. Ai nevoie de buget si orientare pentru finante personale.

Vrei sa iti traiesti viata fara crize financiare. Ai nevoie de sfaturi si consiliere finante personale.

Ai vrea sa ai un buget mai mare pentru pasiunile tale?

Daca ati raspuns afirmativ la cel putin doua intrebari, ne bucuram sa te ajutam cu servicii de consultanta pentru finante personale. Te ajtam sa obtii rezultatele dorite din punct de vedere financiar, indiferent in ce moment al vietii sau al carierei te afli. 

Consultantii nostri sunt consilieri financiari cu experienta in domeniu. Oferim consultanta pentru finante personale si sugestii obiective la urgentele financiare cu care va confruntati. Te indrumam in alegerea celor mai bune solutii pentru finante personale, potrivite varstei, nivelului profesional, starii civile si a situatiei familiale. Te ghidam in legatura cu plata creditelor de consum si credit imobiliar. Te ajutam cu solutii de economisire si gestionare finante personale pentru a avea finante personale echilibrate.

In loc sa petreci saptamana si weekendul gandindu-te cum sa te descurci cu banii si sa faci fata cheltuielilor urgente care apar, lasa-ne sa te ajtam sa ai solutii clare, simple si usor de inteles la problemele tale financiare. Suntem alaturi de tine in provocarile financiare de zi cu zi.

Fie ca esti student, tanar angajat sau un profesionist experimentat si parinte devotat, avem expertiza necesara sa va ajutam. Obiectivul Bani Extra este sa va ofere suport in gestionarea banilor si consiliere pentru finante personale si managementul creditelor. De asemenea, oferim servicii consultanta finante personale atunci cand contractati un credit imobiliar sau credit de nevoi personale, precum si asistenta speciala in caz de demisie, concediere sau boala.

Servicii de consultanta finante personala oferite de consilieri financiari specialisti

Cream o baza de lucru pentru pasii urmatori: evaluare nevoi personale, buget curent, obiective financiare si termene limita.

Stabilim impreuna actiunile de urmat, modul de aplicare si automatizam pasii principali.

Stabilim a doua intalnire si evaluam rezultatele, re-evaluam bugetul si stabilim impreuna cum ne mentinem in echilibrul financiar dorit.

Te rugam sa iei in considerare ca desi prin serviciile oferite dorim sa te sprijinim sa ai finante personale cat mai bune, sa economisesti, sa iti traiesti viata fara crize financiare, nu iti putem garanta echilibrul financiar pentru o anumita perioada de timp. Suntem alaturi de tine prin consiliere financiara, oferim solutii insa nu credite sau imprumuturi.

Daca doresti sa ne cunoastem si sa te ajutam cu servicii de consultanta finante personale,  te rugam sa ne trimiti un email la contact@baniextra.com.

consultanta finante personale baniextra.com

BaniExtra este o agentie de consultanta pentru finante personale si cursuri pentru companii. Contacteaza-ne pentru consultanta pentru finante personale, consultanta de economisire si buget personal pentru studenti si familii, cursuri  de finante personale pentru companii.