BaniExtra, blogul pe care il citesti acum, a aparut din dorinta noastra de a sprijini educatia finaciara a romanilor.

Prin 2014 am descoperit finantele personale si metode de economisire diverse si foarte creative. Blogul de fata este asadar unul romanesc, cu idei aplicate si testate personal, precum si cu idei vazute si adunate din jurul nostru.

Obiectivul tau este buna gestionare a banilor. Incepe sa economisesti cat mai devreme. Investeste, diversifica si vei vedea cum visele tale devin realitate. 

Indiferent că ai un salariu de 1500 de lei sau de 10000 de lei, daca nu reusesti sa iesi pe plus la final de luna, nu ai cum sa castigi liniste pe termen lung.

De multe ori persoanele cu venituri modeste reusesc, in ciuda dificultatilor intampinate, sa aiba o viata mai echilibrata si mai linistita. Motivul este unul simplu: cheltuie mai putin decat castiga. Altfel spus, gestioneaza mai practic si mai intelept bugetul limitat al familiei.

Ce vrem sa demonstram prin acest blog este ca exista metode simple, ca a te plati mai intai pe tine insuti. Metode clare de a gestiona facturile si cheltuielile curente, de a spune nu surplusului de bunuri in viata noastra si de a alege frecvent reducerile si promotiile atat de prezente in magazinele din Romania.

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa tinem legatura, aboneaza-te la pagina noastra de Facebook sau pe Instagram. Vei gasi alaturi de noi informatii care pas cu pas vor pune baza educatiei tale financiare.

DREPTURI DE AUTOR

Este interzisa copierea, reproducerea, republicarea, afisarea sau distribuirea continutului, informatiilor si materialelor de pe baniextra.com, fara acordul scris explicit al unui reprezentant al site-ului.