Cum facem bani de acasa

Nu am timp! De cate ori am auzit asta in jur! Vrem sa facem o multime de lucruri dar nu reusim. Astazi va propunem sa invatam cateva lucruri simple, cu impact maxim asupra vietii, jobului si eficientei fiecaruia dintre dumneavoastra. 

Multe persoane se plang de un volum de munca tot mai mare, si nu avem motive sa credem ca acest lucru se va schimba curand intrucat fiecare angajator cauta resurse cat mai eficient folosite.

Tehnica Pomodoro va poate schimba viata

Disponibila acum ca aplicatie pentru mobil, tehnica Pomodoro este foarte eficienta pentru a maximiza timpul de lucru si a face cat mai multe intr-un timp fix, sa zicem 8 ore. Cum se face? Tehnica pomodoro consta in impartirea muncii in intervale de productivitate de cate 25 de minute. Pauzele pot fi folosite pentru streching, miscare si socializare. Aplicatia ClockWork Tomato este disponibila pentru Android aici.


Lucrati atunci cand sunteti cu adevarat eficienti

Sunteti matinali sau noctambuli? Alegeti sa lucrati in intervalul de timp in care sunteti alerti, eficienti si plini de energie. Aveti zile in care lucrati extrem de multe ore? Foarte bine, dar cu o floare nu se face primavara. Cum ar fi daca ati lucra zece minute mai mult de azi inainte? Media orelor de lucru va fi imbunatatita si calitatea muncii dumneavoastra de asemenea.


Cum facem sa ducem lucrurile la capat?

Multi dintre noi suntem priceputi sa incepem lucrurile, si sa nu le terminam. Acest lucru se intampla pentru ca lasam multe alte prioritati sa intre in calea noastra. Ca sa fim siguri ca progresam in ceea ce ne dorim incepem cu o lista de obiective pentru un an. Le impartim in pasi mici, si stabilim obiectivele pentru luna in curs.

Apoi stabiliti 15 minute zilnic, pentru a progresa incet catre obiectivul propus. Veti fi uimiti sa constatati cat de mult veti progresa atunci cand dedicati fie si cateva minute in fiecare zi pentru obiectivul dumneavoastra personal. Vorbim despre a invata ceva nou, a va lansa afacerea mult visata si a deprinde o abilitate nou-nouta.

consultanta finante personale

Spuneti in rubrica de comentarii ce impresii v-a lasat acest articol. De asemenea, nu uitati sa dati Like si sa distribuiti daca v-a placut articolul. Sustinerea voastra inseamna foarte mult pentru noi! Speram ca ati invatat ceva nou, si ne vedem in articolul urmator.

Daca ti-au placut articolele noastre si vrei sa tinem legatura, vino alaturi de noi pe pagina de Facebook sau pe Instagram.

Bani Extra este o agentie de consultanta pentru finante personale si cursuri pentru companii. Contacteaza-ne pentru consultanta pentru finante personale, consultanta de economisire si buget personal pentru studenti si familii, cursuri  de finante personale pentru companii.

Te-ar putea interesa si:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *