Castigam mai multi bani decat in urma cu cinci ani. Cu toate acestea, deseori suntem intrebati: cum facem bani de acasa? Cum ne suplimentam veniturile?

Raspunsul este chiar langa noi. Traim in capitalism, si asta ne ofera toata libertatea si oportunitatile de a acumula o mica avere cu mijloacele unui om onest. Daca ne intrebam cum facem bani de acasa in afara serviciului, haideti sa luam in calcul posibilitatile unei tari in care cetatenii cheltuie milioane de lei anual doar pentru rujuri, farduri si alte produse cosmetice. 

Tineti cont ca toti suntem dispusi sa platim pentru servicii. Vorbeam mai devreme despre cum putem face bani daca iubim sofatul, daca iubim oamenii sau ne place sa fim originali. Dar cine ofera servicii? Oameni care au imaginatie, credinta, entuziasm, hotarare si perseverenta. Sunt oameni motivati de dorinta de a construi, de a presta servicii utile, de a dobandi si a castiga profituri.

Cum facem bani de acasa noi, simpli indivizi ?

Putem sa oferim servicii care au cautare pe piata. Putem sa rezolvam probleme frecvent intalnite pentru cei din jur, pentru a caror rezolvare oamenii sunt dispusi sa plateasca.

Pentru a pastra lucrurile la nivel simplu si inteligibil, haideti sa tinem cont ca lumea asa cum o vedem azi a fost construita tot de oameni mai mult sau mai putini inteligenti. Ce au in comun acesti indivizi? Actiunea, faptul ca au trecut de la idee la fapte.

Manager de social media

O multime de firme folosesc social media pentru a-si vinde produsele. Ganditi-va la o firma de cosmetice, sau una de haine. Clientii vor sa afle daca un produs este mai bun, sau daca o anumita comanda poate fi livrata in timp util.

Firmele au nevoie de o persoana tanara, receptiva si dedicata care sa se ocupe de aceste conturi, raspunzand la intrebari, publicand imagini, informatii despre produse si mesaje promotionale de sezon. Daca sunteti sociabil si aveti talet la scris, de ce sa nu faceti dumneavoastra asta?

Scrieti e-books contra cost

Site-uri ca upwork.com ajuta sa se intalneasca persoanele talentate la scris cu persoane care au nevoie de text de calitate. Aveti nevoie doar de  aces la net si talent la scris. Pentru mai multe idei de a face bani in anul care abia incepe,incercati aceasta lista.

Iata cum puteti face bani de acasa. Sa spunem ca sunteti expert intr-un anumit domeniu. In cazul in care preferati sa publicati o carte pe Amazon, trebuie sa stiti ca plata se face in functie de cati oameni o descarca sau o citesc online.

Cum facem bani de acasa: cursuri online 

Sa spunem ca sunteti expert intr-un domeniu, insa nu credeti ca o carte este cea mai buna modalitate de a transmite informatiile. Puteti face un curs online. Pe Udemy.com puteti crea si monetiza un curs intreg, si puteti vedea in link un exemplu de curs de succes in limba romana.

cum facem bani de acasal blog baniextra.com

Oferiti-va casa pentru o filmare sau o sedinta foto

Daca locuinta voastra este frumos decorata puteti face bani in plus inregistrand-o ca locatie pentru o sedinta foto sau pentru o filmare. In acest caz trebuie sa scrieti un anunt convingator, si lasati pe altcineva sa livreze articolul. Asadar, pregatiti-va casa pentru a aparea pe marele ecran sau in revista voastra preferata.

Cum sa facem bani de acasa: cateva idei de servicii

Cum facem bani de acasa? Trebuie sa fim creativi. Iata cateva ponturi la indemana si foarte simplu de pus in practica: ne punem la bataie calitatile, exploatam hobby-urile si, nu in ultimul rand, indraznim.

Si noua ne place sa scriem, asa s-a nascut site-ul pe care il cititi chiar acum. Cu perseverenta si tenacitate, ideile noastre prind forma, invatam si facem lucrurile mai bine zi dupa zi. Speram ca v-am inspirat sa gasiti raspuns la intrebarea cum facem bani. Primul pas este cel mai important. Incepeti azi, nu mai amanati!

Daca v-au placut articolele noastre si vrei sa tinem legatura, vino alaturi de noi pe pagina de Facebook sau pe Instagram.

Spuneti in rubrica de comentarii ce impresii v-a lasat acest articol. De asemenea nu uitati sa dati Like si sa distribuiti daca v-a placut acest articol. Sustinerea voastra inseamna foarte mult pentru noi! Speram ca ati invatat ceva nou si ne vedem in articolul urmator.

Bani Extra este o agentie de consultanta pentru finante personale si cursuri pentru companii. Contacteaza-ne pentru consultanta pentru finante personale, consultanta de economisire si buget personal pentru studenti si familii, cursuri  de finante personale pentru companii.

Te-ar putea interesa si:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *