metode bani, bani extra, baniextra, economisim, bani

Ca orice persoana care vrea sa ofere cadouri semnificative celor dragi, de ziua lor sau la ocazii importante, am cautat metode de a castiga bani de pe urma pasiunii pentru frumos, pasiunii pentru sofat, pasiunii pentru miscare sau pur si simplu a pasiunii pentru activitate

Va recomandam astazi trei metode de a castiga bani in afara serviciului pentru persoanele sociabile.

Aveti grija de copiii unei familii  

Putine familii au astazi bunici si verisori in apropierea casei, sau bani disponibili pentru after school. Daca sunteti o persoana sociabila si de nadejde, ce-ar fi sa va oferiti ajutorul in a duce si aduce copiii de la scoala, sau a-i supraveghea la teme pana cand revin parintii acasa?

Aveti grija de bunicii altcuiva   

Cu tot mai multi tineri plecati de acasa, o multime de bunici au nevoie de companie si mic ajutor gospodaresc. Daca mergeti oricum la cumparaturi pentru dumneavoastra, de ce sa nu cumparati ceva si pentru bunicii cuiva?

Oferiti gazduire persoanelor venite din afara localitatii   

Probabil cea mai populara metoda de a castiga bani, inchirierea locuintelor pentru calatori prin intermediul site-urilor de profil ca acesta implica responsabilitati de ambele parti. Alegeti-va chiriasii cu grija. Verificati des proprietatea si starea in care se gasesc bunurile si electrocasnicele dumneavoastra. Pastrati un fond de rezerva pentru stricaciunile care vor aparea pe parcurs. Stabiliti reguli clare si nu va temeti sa le puneti in aplicare.  

Care dintre metodele de a castiga bani in afara serviciului prezentate azi va tenteaza? Asteptam sugestiile si ideile voastre in comentariile de mai jos. Trebuie doar curajul sa incepeti, si apoi lucrurile vor merge mult mai usor, veti gasi mai usor clienti si oportunitati de a va oferi serviciile. 

ultimul articol blog baniextra.com


Nu uitati sa va abonati la pagina noastra de Facebook sau de Instagram  pentru a primi mai multe articole de interes cu metode de a castiga bani de pe urma pasiunii dumneavoastra.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *