metode bani, bani extra

In articolele anterioare am vorbit despre metode de a castiga bani daca sunteti o persoana sociabila sau daca sunteti o personalitate originala. Va recomandam astazi trei metode de a castiga bani in afara serviciului pentru cei care detin o masina si sunt pasionati de sofat.

Oferiti servicii de transport

Indiferent daca alegeti sa fiti sofer Uber sau Taxify, puteti oferi servicii de transport contra cost, mai ales in zilele ploioase de primavara si toamna. Cele mai solicitate zone sunt cartierele de birouri sau zonele de shopping din apropierea oraselor. Altfel spus, zone in care transportul public nu opereaza satisfacator.
Ajutati la mutare

Multe familii isi schimba mobila si electrocasnicele, si au nevoie de cineva care sa ii ajute la mutarea, montarea si demontarea mobilierului si a echipamentelor electronice. Ce ar fi sa va oferiti ajutorul contra cost?

ultimul articol blog baniextra.com

Reparati automobile

Sunteti priceput ca electric si mecanic? Va petreceti timpul in parcarea blocului? Mici servicii de reparatii si  auto vor face viata mai usoara vecinilor dumneavoastra, contra unei mici taxe.


Masina personala poate fi nu doar o cheltuiala, dar si o sursa de bani suplimentara.Voi ce metode de a face bani cu masina personala ati incercat?

Daca ti-au placut articolele noastre si vrei sa tinem legatura, vino alaturi de noi pe pagina de Facebook sau pe Instagram.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *